2023 – Højdepunkterne

I 2023 skete der mange gode ting – åbenbart så mange at jeg ikke havde tid til at skrive om dem her løbende. Her er et lille udpluk:

GALLERI VÆRK
1. marts var jeg med til at starte et kunstnerdrevet galleri i det skønne, gamle hus i Skindergade 5 i Ebeltoft sammen med de her gode folk: keramiker Louise Gaarmann, glaskunstner Trine Drivsholm, kurvemager Bent Vinkler, billedkunstner Ulla Lundsgart og tekstildesigner Prisca Vilsbøl. Sidstnævnte fløj videre til London og i stedet rykkede guldsmed Ane Meinert Folke ind.

I de samme lokaler åbnede også Cafe Go’ Kaffe drevet af Bjarke Mathias Jensen. Vi synes, at kombinationen af god kaffe og god kunsthåndværk/kunst må være helt uimodståelig, og det tyder på at alle gæsterne er enige med os. Galleriet har åbent, når cafeen er åben, og man er altid velkommen. Har man lyst til at se, hvad der sker hos os i Skindergade 5, kan du følge med her: Skindergade 5 (Facebook) eller her: Skindergade 5 (Instagram).

TEGNEKURSUS
Det er skønt at kunne fordybe sig, nørde og lære nyt. I august rejste jeg til Wernog Wood i Wales og tegnede under en dejlig og vildt dygtig lærer, Dr. Sarah Simblet, sammen med en flok dedikerede engelske tegnere. Selvom man er en gammel rotte i faget, kan det anbefales at anbringe sig i den mere ydmyge position som elev og bare suge til sig! På fotoet ser man Sarah undervise i blæktegning.

ITALIEN
Jeg er faldet totalt for støvlelandet, og sammen med min gode rejsemakker billedkunstner Christina Augustesen tog vi igen i år til Italien. Det blev til et kort smut til Napoli, et ophold på San Caltaldo og en studietur til Rom.
Bellissima!

Fordybelse i atelieret på San Cataldo

UDSTILLINGER
I Påsken udstillede jeg på det smukke Sostrup Slot og Kloster på Norddjurs, og senere på året blev det til deltagelse på to museumsudstillinger i Tyskland, dels Europäisches Museum für Modernes Glas, dels Glasmuseum Lette.
Mit udstillingsår sluttede med en lille soloudstilling på Galleri Værk, som jeg kaldte NOVEMBER. Det er altid tilfredsstillende at få lov til at vise sine ting, uanset hvor stort eller småt udstillingsstedet er. Tingene skal ud og leve og ikke sande til hjemme på atelieret!